Elke dag : 11.30 – 22.00 /  Dinsdag : gesloten

Geelsebaan 150 - 2470 Retie
Tel.: 014 96 01 75
Contacteer ons!
Verse en traditioneel gebakken frietjes met …

Eet gezellig in onze frituur of laat alles leveren

Is het uw wekelijkse frietdag op het werk, ligt er niets lekkers in de koelkast of wilt u eens goed zondigen? Perfect, want frieten van Knabbel en Babbel in Retie zijn altijd een goed idee. Naast onze knapperige frietjes smult u van heerlijke frituursnacks, koude schotels en huisbereide gerechten. Geen zin om het bedrijf te verlaten? Bel onze frituur gerust op, want we leveren voor bedrijven!

Voor ieder wat wils

Frietjes van de frituur moeten in de eerste plaats lekker zijn. Bij Knabbel en Babbel mag u mooie, goudbruine en verse frieten verwachten. Bovendien zijn wij echte frituristen die uw friet al acht jaar bakken volgens de oorspronkelijke regels van de kunst: wij hebben dan ook geen overdosis sensoren en technologische snufjes nodig. En geloof ons, die liefde voor de frietproeft u zelf ook!

Geen frieten zonder een snack. Niet alleen vlees- en visliefhebbers, maar ook vegetariërs komen hier probleemloos aan hun trekken. Dat geldt niet alleen voor de onvervalste snack-klassiekers: ook de nieuwste snacks in frietland staan altijd snel op onze kaart! Eet u liever iets anders? Probeer dan zeker onze verse huisbereide gerechten, koude schotels en belegde broodjes.

Frietjes kan u afhalen, ter plaatse opeten of op het werk laten leveren: naast een gezellig eetgedeelte hebben wij tevens een ruim terras en een kinderspeelhoek. Spring daarom eens binnen voor een lekkere maaltijd of snelle snack, telkens bereid met de beste ingrediënten van topmerken. Geen zin of tijd om uw bureau te verlaten? Aarzel niet om ons te bellen, want wij leveren voor bedrijven!

Clikc+