Elke dag : 11.30 – 22.00 /  Dinsdag : gesloten

Geelsebaan 150 - 2470 Retie
Tel.: 014 96 01 75
Contacteer ons!
Contact
Gratis levering vanaf 15 euro

Laat uw frieten en broodjes leveren in Retie en omstreken

Geen zin om uw woning of werk te verlaten voor een lunch, snack of avondeten? Geen probleem, want alle bestellingen van 15 euro of meerworden gratis geleverd. Niet alleen onze broodjesleveren we in Retie en omstreken. Ook onze frieten, snacks en huisbereide gerechten komen tot bij u thuis of op het werk.

U belt, wij leveren

Als u niet tot bij Knabbel en Babbel kuntkomen, dan komt Knabbel en Babbel tot bij u. U hoeft ons gewoon te bellen, uw bestelling door te geven en wij staan zo snel mogelijk ter plaatse. Voor u alleen, uw feestje of voor u en uw collega’s op het werk geldt steeds de volgende regel: vanaf amper 15 euro leveren wij volledig gratis. Niet alleen in Retie, maar ook de regio errond, zoals het industrieterrein van Dessel.

Aan snelheid hechten we veel belang: voor normale bestellingen moet u niet meer dan 30 minuten levertijd rekenen. Zo komt u niet om van de honger en zijn uw frieten geen koude schotel geworden. Let wel: in geval van grotere bestellingen, bijvoorbeeld voor bedrijven, raden we aan wat meer op voorhand te bellen.

Eet u liever ter plaatse? Geen probleem! Wij hebben 16 zitplaatsen, een ruim omheind buitenterras en een leuke kinderspeeltuin. Zo genieten alle ouders hier op hun gemak van onze frietjes. Zelf uw frieten afhalen is natuurlijk ook een optie. Dankzij onze ruime parking parkeert u altijd vlak voor onze deur!

 

Clikc+